Ontwikkelaar Safe Work Space ®

Safe Work Space® is een gebruikersvriendelijke e-tool om uw bedrijf in deze zorgelijke tijd te ontzorgen. Met de tool vergewist u zich ervan dat u en uw werknemers en ZZP’ers veilig werken. Dit geeft niet alleen vertrouwen, maar schept ook duidelijkheid bij aansprakelijkheidsvragen in arbeidsrelaties in het handelen op de werkvloer. Omdat er geen persoonsgegevens van cliënten opgeslagen worden, hoeft u geen extra beveiligingsmaatregelen ter treffen bij het gebruik.

“Checkbox tools zijn niet een favoriete bezigheid in de praktijk, immers het vereist een vorm van waarden en normen, discipline en teamwork. Echter, het is precies datgene wat we nodig hebben om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan” De e-tool zorgt ervoor dat er geen enkele stap overgeslagen kan worden in het proces van afspraken plannen én daadwerkelijk een cliënt in de praktijk zien. Het maakt, binnen 30 seconden een verslag van elke handeling zodat je kunt bewijzen dat je niet zomaar elke cliënt ontvangt maar goed en correct het stappenplan hebt doorlopen.

Safe work space verzorgt komende weken diverse gratis webinars. Klik HIER

Koop Safe Workspace direct HIER

Bekijk hieronder de video van Safe Work Space®

Auteur BeterPoetsen & BeterPoetsen 2.0

Na het succes van het eerste magazine is Beter Poetsen 2.0 nog verder aangescherpt. Er is in deze 2.0 versie een duidelijke scheiding gemaakt tussen, goed uitgevoerde preventieve zorg, en curatie. Op deze manier kunt u, als preventief zorgverlener, het concept van “beter voorkomen dan genezen”, nog eens aanscherpen.

BeterPoetsen 2.0 is geschreven op B1 niveau. Bijna iedereen die in Nederland woont zal teksten op taalniveau B1 begrijpen. Ook mensen met een hogere taalvaardigheid of een hoog opleidingsniveau lezen liever teksten op taalniveau B1. Want teksten op taalniveau B1 lezen snel en gemakkelijk.

boek-2

Een leuk cadeau om te geven!  Bestel de licentie/download HIER

Initiatiefneemster Prevention over Cure

Voor- en door (mond)zorgverleners. Bij “Prevention over Cure” maken Tiffany en Louise  seminars, e-learnings en hulpmiddelen om de relatie te leggen tussen een gezond lijf en een gezond gebit.

Samen met Louise Witteman staan we altijd op de bres voor eerlijke en zorgplandoelmatige zorgverlening.

Voor de E-learning “voeding en mondgezondheid” klikt u HIER

Voor de e-learning “belevingsgerichte zorg voor zorgafhankelijke cliënt” HIER