De nieuwste apparatuur in een vertrouwde omgeving

EMS Master Airflow system

Dé beste behandeling met de comfortabele “Guided Biofilm Therapy”. Doordat tandplak en tandsteen intensief worden verwijderd neemt het aantal bacteriën af. Tandvleesontsteking wordt tegengegaan en kan je zelf je gebit goed poetsen.

De EMS Master is de apparatuur van de toekomst op het gebied van gebitsreiniging. Deze techniek maakt behandelingen minder pijnlijk/gevoelig. Zware (rook) aanslag vliegt als het ware af van de tanden. Wij zijn erg blij met deze innovatieve apparatuur.

Voiceworks digital statustool

De voiceworks digital headset zorg ervoor dat ik uw parodontiumstatus binnen 7 minuten afgerond heb. Daarom zijn de kosten van een status in mijn praktijk ook aanzienlijk lager.

De prijs voor een parodontiumstatus is normaliter €159.00 euro. In onze praktijk €25.00 euro. Het werkt heel simpel. De headset herkent de instructies en noteert deze direct in onze cliëntkaart. Helaas moeten we nog wel Engels tegen de headset spreken. Inmiddels praat het programma wel in het Nederlands terug. Op deze manier kunt u ook meeluisteren naar onze bevindingen.